Puur Natuur- Ervaringen van deelnemers

Door zondag ben ik mij oa meer gaan bezighouden met de supplementen die ik aan Guus geef.
Ik heb inmiddels bijna allemaal bij haar gehad en gevoeld of het heilzaam is of niet…
De uitkomsten zijn zo fijn en ze laat tot in detail weten of iets goed is en zelfs waar ze meer van wil of minder.

Daarnaast heeft ze me uitgelegd hoe ik haar been/ondervoet moet inmasseren met de gel vd dierenarts.
Dat was iedere dag een heel gedoe en lukte enkel met z’n tweeën.
Door een eenvoudige aanpassing kunnen Guus en ik het nu samen zonder gedoe. Heel fijn🙏🏻

Nogmaals dank voor de leerzame, fijne en gezellige dag met de paarden en leuke mensen❤😘
Marjon, deelneemster Module 1

kruiden paard

Enorm bedankt voor de leerzame dag. Ik heb mijn paard weer een heel stuk beter leren aanvoelen.
Ik heb meer manieren geleerd om te aarden en mezelf en mijn paard te beschermen, zodat we veilig kunnen groeien. Wat ik heb geleerd is mega toepasbaar in de praktijk. Ik zou het anderen zeker aanraden.
Ook heel erg bedankt voor het kado! Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Mijn paard werd er heerlijk relaxed van.
Ardine, deelneemster Module 1

 

Mijn paard is inmmels  lekker gedoucht en stond tevreden op stal. Nogmaals dank voor de leuke intensieve dag. Ben nu wel moe maar ook heel rustig in mijn hoofd. En het eten was heerlijk. Ik ga morgen je schriftje gebruiken en mijn ervaringen erin schrijven. Fijne avond  Frieda en tot de volgende keer 😘
Harriet, deelneemster Module 1

Ontvang unieke inzichten

Meld je aan voor Frieda’s nieuwsbrief n ontvang unieke tips en  inzichten die jou en je paard verder brengen.