Wat zeggen de healing members...?

Onderstaande dames en hun zijn al meer dan een jaar lid van het healing membership. In die periode zijn ze enorm gegroeid, iets waar ik enorm trots op ben en dankbaar voor ben. Ze delen graag hun ervaring met je! 
Liefs, Frieda

Astrid zegt; 
Ik ben heel erg blij met het abonnement! Het heeft Arie en mij al zoveel goeds gebracht zoals je ook al weet 😊 Ik leer heel veel van je en Arie voelt zich steeds blijer en gelukkiger. Ik ben zo dankbaar dat hij met jouw hulp zijn verleden steeds beter los kan laten. Ik zie een zelfverzekerder paard waar ik zo’n sterke band mee heb gekregen die elke keer nog weer sterker wordt.

Het abonnement is  meer dan ik had verwacht! Dat ik je een berichtje kan sturen en dat je dan elke keer zo snel tijd maakt om even te antwoorden, Arie te helpen en mij ook te helpen.
Kortom ik ben er echt superblij mee!!
Ik zou het ook zeker anderen aanraden!
 
Lieve groetjes van Arie en mij 😘

Ardine: In een periode dat er veel problemen waren met mijn paard Cranberry heb ik Frieda leren kennen. Cranberry had  een waslijst aan lichamelijke- en gedragsproblemen. Ik hoopte op een soort kant-en-klare oplossing voor onze problemen, maar die was er niet. Wat we van Frieda kregen was veel waardevoller. Frieda heeft Cranberry en mij geholpen onze problemen zelf met haar hulp op te lossen.

Ze heeft laten zien hoe waardevol en belangrijk het is om te aarden, en hoeveel paardenproblemen (deels) bij de mens vandaan komen en dus ook op die manier op te lossen zijn.
Inmiddels gaat het veel beter met Cranberry en hebben we beide tijdens de behandelingen heel veel geleerd. Ik kan nu op een andere en diepere manier naar Cranberry luisteren en haar geven wat ze nodig heeft, en daarvoor ben ik Frieda eeuwig dankbaar.

Het healing abonnement is krachtig en leerzaam. 
Ik wist van tevoren niet echt wat ik kon verwachten maar ben blij met hoe het Cranberry en mij helpt. Het is een regelmatige reminder en krachtige hulp om te aarden en veel inzicht hoe ik op een fijne manier met mijn paard kan omgaan. 

Ardine & Cranberry

Hannet na haar 1e keer deelname: Man wat een ontspanning, ik ben helemaal zen. Gapen en tinteling in de voeten. Toen we bijna gingen afsluiten bleef Laska(hond) mij wel een minuut aankijken , was heel bijzonder. Zo ontspannen ben ik niet snel dus petje af voor jou. 

Je praat zo rustig en ook helemaal op je gemak, wat je dan ook weer overbrengt, waardoor er echt totale ontspanning ontstaat. 

 Ik kon toen ik om 18.00 bij de paarden was al wat voelen, vooral bij Ebony. Ik hoorde van een vriendin dat ze heel emotioneel werd toen ze had gehoord dat ze een healing kreeg. Ook vond ik het mooi dat jij de energie afsloot voor anderen. 

Ik vind het knap dat je dit zo kunt , zo puur en ook met humor erbij. En mooi dat je ook werkt de kracht van de bloemen en planten in je healing. 

Ebony en ook mijn andere paarden hebben dagen staan briesen, alles kwam los, heerlijk. 

Gisteren kwam de bekapster weer voor Ebony. Dit is niet haar favoriete bezigheid. Ze doet het braaf alleen ze heeft moeite met balans. Maar nu komt het: Ze was zooooo ontspannen gisteren met bekappen en ook de balans was beter. Er was een hele ontspannen en fijne sfeer . Ik had haar niet eens echt vast Ik weet zeker dat dit door de healing komt.

Hannet & Ebony

Hannet na haar 1e keer deelname: Man wat een ontspanning, ik ben helemaal zen. Gapen en tinteling in de voeten. Toen we bijna gingen afsluiten bleef Laska(hond) mij wel een minuut aankijken , was heel bijzonder. Zo ontspannen ben ik niet snel dus petje af voor jou. 

Je praat zo rustig en ook helemaal op je gemak, wat je dan ook weer overbrengt, waardoor er echt totale ontspanning ontstaat. Ook de planten tussen door vind ik een toegevoegde waarde. 

 Ik kon toen ik om 18.00 bij de paarden was al wat voelen, vooral bij Ebony. Ik hoorde van een vriendin dat ze heel emotioneel werd toen ze had gehoord dat ze een healing kreeg. Ook vond ik het mooi dat jij de energie afsloot voor anderen. 

Ik vind het knap dat je dit zo kunt , zo puur en ook met humor erbij. En mooi dat je ook werkt de kracht van de bloemen en planten in je healing. 

Ebony en ook mijn andere paarden hebben dagen staan briesen, alles kwam los, heerlijk. 

Gisteren kwam de bekapster weer voor Ebony. Dit is niet haar favoriete bezigheid. Ze doet het braaf alleen ze heeft moeite met balans. Maar nu komt het: Ze was zooooo ontspannen gisteren met bekappen en ook de balans was beter. Er was een hele ontspannen en fijne sfeer . Ik had haar niet eens echt vast Ik weet zeker dat dit door de healing komt.

Hannet & Ebony

Het healing membership geeft mij inzichten en een paard wat veel meer in balans is.

Sinds de healings kom ik ook veel beter bij mijn eigen gevoel waardoor ik mijn paard(en) beter kan aanvoelen en begrijpen. 

Daarnaast geven de spreekuren net even een duwtje in de goede richting als ik ergens over twijfel of iets opmerk waar ik de vinger niet op kan leggen.

Het is heel afwisselend, elke healing en elk spreekuur is anders. Steeds komen nieuwe dingen aan bod door de vragen van anderen in de groep. Waarvan je denkt owwww maar dat is ook een goede vraag.

Voor mij persoonlijk is het ook dat ik meer vertrouwen krijg in wat ik zelf waarneem. Dat ik zelf soort van bevestiging krijg van zie je wel je bent niet gek je hoeft niet te twijfelen aan je gevoel.

Andrea & Nous (en de rest van de kudde 🙂 

Shiela: Ik ga een leuke foto van ons zoeken 🙂 

Het spreekuur geeft me het gevoel om een oplossing voor mijn “probleem/nood” bij de hand te hebben. Het is leuk om eender wat te kunnen vragen.. veel breder dan ik in eerste instantie dacht.. zoals over vorige levens enzo 😊 Ook heel leerzaam om de vragen van anderen te horen! 

De healings voelen als een waardevolle zorg voor mijn dierenvriend. Iets dat in het basispakket naast gezonde voeding, training, huisvesting , osteopaat en tandarts staat. Onmisbaar dus 😊 

Shiela & Hadiva

Ontvang unieke inzichten

Meld je aan voor Frieda’s nieuwsbrief n ontvang unieke tips en  inzichten die jou en je paard verder brengen.