Wat zeggen de healing members...?

healing paard ervaringen
Astrid zegt; 
Ik ben heel erg blij met het abonnement! Het heeft Arie en mij al zoveel goeds gebracht zoals je ook al weet 😊 Ik leer heel veel van je en Arie voelt zich steeds blijer en gelukkiger. Ik ben zo dankbaar dat hij met jouw hulp zijn verleden steeds beter een plekje kan geven. Ik zie een zelfverzekerder paard waar ik zo’n sterke band mee heb gekregen die elke keer nog weer sterker wordt.
Het abonnement is eigenlijk meer dan ik had verwacht! Dat ik je een berichtje kan sturen en dat je dan elke keer zo snel tijd maakt om even te antwoorden, Arie te helpen en mij ook te helpen.
Kortom ik ben er echt superblij mee!!
Ik zou het ook zeker anderen aanraden!
 
Lieve groetjes van Arie en mij 😘

 

Ardine: In een periode dat er veel problemen waren met mijn paard Cranberry heb ik Frieda leren kennen. Cranberry had destijds een waslijst aan lichamelijke- en gedragsproblemen en was niet op haar plek waar ze op dat moment woonde. Ik hoopte destijds op een soort kant-en-klare oplossing voor onze problemen, maar die was er niet. Wat we van Frieda kregen was veel waardevoller. Frieda heeft Cranberry en mij geholpen onze problemen zelf met haar hulp op te lossen.

Ze heeft laten zien hoe waardevol en belangrijk het is om te aarden, en hoeveel paardenproblemen (deels) bij de mens vandaan komen en dus ook op die manier op te lossen zijn.
Inmiddels gaat het veel beter met Cranberry en hebben we beide tijdens de behandelingen heel veel geleerd. Natuurlijk is onze weg met ups en downs en zijn er nog veel lessen voor ons te leren, maar door goed naar elkaar te luisteren en met hulp van Frieda lukt dat ons. Ik kan nu op een andere en diepere manier naar Cranberry luisteren en haar geven wat ze nodig heeft, en daarvoor ben ik Frieda eeuwig dankbaar.

Het healing abonnement is krachtig en leerzaam. 
Ik wist van tevoren niet echt wat ik kon verwachten maar ben blij met hoe het Cranberry en mij helpt. Het is een regelmatige reminder en krachtige hulp om te aarden en veel inzicht hoe ik op een fijne manier met mijn paard kan omgaan. 

Ardine

Hannet: Man wat een ontspanning, ik ben helemaal zen. Gapen en tinteling in de voeten. Toen we bijna gingen afsluiten bleef Laska(hond) mij wel een minuut aankijken , was heel bijzonder. Zo ontspannen ben ik niet snel dus petje af voor jou. 

Je praat zo rustig en ook helemaal op je gemak, wat je dan ook weer overbrengt, waardoor er echt totale ontspanning ontstaat. Ook de planten tussen door vind ik een toegevoegde waarde. 

 Ik kon toen ik om 18.00 bij de paarden was al wat voelen, vooral bij Ebony. Ik hoorde van een vriendin dat ze heel emotioneel werd toen ze had gehoord dat ze een healing kreeg. Ook vond ik het mooi dat jij de energie afsloot voor anderen. 

Ik vind het knap dat je dit zo kunt , zo puur en ook met humor erbij.

Ebony en ook mijn andere paarden hebben dagen staan briesen, alles kwam los, heerlijk. 

Gisteren kwam de bekapster weer voor Ebony. Dit is niet haar favoriete bezigheid. Ze doet het braaf maar ze heeft moeite met balans, de vorige bekapper was iets ongeduldig waardoor het stress gaf bij haar en bij mij. Nieuwe bekapper gezocht en gevonden!! Maar nu komt het: Ze was zooooo ontspannen gisteren met bekappen en ook de balans was beter. Er was een hele ontspannen en fijne sfeer . Ik had haar niet eens echt vast Ik weet zeker dat dit door de healing komt.

Hannet