Ervaringen van anderen

Lees hier de ervaringen van deelnemers die al eerder het verbindingstraject volgenden;

Wendy en Conan_tekst

Wendy

"Ik wilde me in eerste instantie opgeven voor het traject 'Voeten optillen'. Alleen....wat schetse mijn verbazing...al in de 1e week van dit traject lukte het, zonder dit geoefend te hebben.

Ik heb t verbindingstraject positief ervaren, ik ben een paar keer tegen mezelf aangelopen erdoor. Maar ben zekerder naar mijn paarden geworden.

Het heeft me meer vertrouwen in mezelf en mijn paarden gebracht.

Wie had nu verwacht dat Maatje iedere dag een knuffel bij me kwam halen ook ben ik duidelijker geworden in wat ik wil, en ga daar nu ook voor.

Ik heb nu al zin in het verdiepingstraject!"

Astrid en Arie

Astrid

Ik vond het een heel fijn traject. Dat we met een klein groepje waren voelde goed , je nam de tijd voor iedereen.

Verder heeft het mij inderdaad meer verbinding in verbinding gebracht met mijzelf en ook met Arie en andere paarden waar ik mee omga. Zoals ik al aangaf merk ik het ook tijdens de behandelingen die ik geef 😊.

Ik pak de oefeningen er altijd bij als ik het gevoel heb dat ik dat nodig heb. Het zijn fijne oefeningen waar je in allerlei situaties op kunt terugvallen. Ik deed mee omdat Arie zich nog wel eens losrukt, dat heeft hij niet meer gedaan. 😊

Ardine en Cranberry

Ardine

Ik ben in 2020 in contact gekomen met Frieda. Ik kon toen niets met Cranberry. Ze trapte naar andere paarden, was chagrijnig, liep veelvuldig kreupel, veel last van mok, haar hormonen en had nergens zin in.

Frieda heeft daar een heel groot deel mee geholpen en me daarnaast in contact gebracht met andere professionals. Inmiddels staat ze in een hele fijne kudde, en gaat het goed met haar gezondheid.

Dankzij dit traject zijn we nu bezig met trailerladen, kan ik steeds verder met haar wandelen en...ik kan haar zelfs opzadelen in vrijheid zonder dat ze wegloopt. Ik ben erg dankbaar voor dit traject en pas de oefeningen nog dagelijks toe.

jongeren_middag

Floor

Door dit traject wordt je meer bewust van je reactie in het dagelijks leven en bij je paard. Ook creeer je meer rust bij je zelf en je paard door meer verbinding samen. Meer in het moment te zijn, en bewust te zijn van wat er aan de hand is.


Ik had voor het eerst sinds februari weer rijles. Ik had er zin in, maar was ook een beetje nerveus. Toen ik net op het paard zat, merkte ik dat ik helemaal begon te trillen.

Toen even gekletst met de instructrice en daarna trok het langzaam weg. Door de cursus merk ik veel meer aan mijzelf hoe ik ergens op reageer, zowel met als zonder paard. Dus dankjewel daarvoor!

Talitha_Filia

Talitha

Dit traject was voor ons echt life-changing. Mijn paard Filia is veel rustiger geworden. Het meest bijzondere was, dat ze bij het woord 'water' al helemaal in paniek raakte.

Al een week na de eerste les kon ik haar benen afspuiten...zonder dit geoefend te hebben. Dit was echt heel bijzonder!

Inmiddels ben ik haar ook gaan rijden. Waar er eerst bij ons beiden paniek ontstond is er nu rust. Ze is zo kalm, alsof ze nooit anders heeft gedaan!

Door de oefeningen kom ik veel beter in contact met haar. Ik begrijp haar nu sneller en versta haar boodschappen. Dat is echt super, hoeveel dankbaarheid ik daarvoor terugkrijg van haar is echt onbeschrijfelijk!😊

paard_wandelen

A.

Ik had grote moeite om met mijn paarden te gaan wandelen.

Ze wilden alleen maar eten onderweg, waardoor mij het plezier ook een beetje verging.

Sinds dit traject gebeurt dat nog maar zelden. En als het gebeurt, kan ik ze heel makkelijk meevragen. Ben er heel blij mee!

Meld je aan

Het hele jaar door kan je meedoen aan dit geweldige traject. 
Er zijn diverse niveaus. Voor ieder niveau geldt dat je eerst het voorgaande niveau afgerond dient te hebben voor je naar het volgende kan.

Puur Natuur

Ontvang unieke inzichten

Meld je aan voor Frieda’s nieuwsbrief n ontvang unieke tips en  inzichten die jou en je paard verder brengen.